JOM JADI PENGGUNA BIJAK !!

SIAPA PENGGUNA BIJAK ?
PENGGUNA BIJAK ialah orang yang mendapatkan barangan dan perkhidmatan dari pasaran untuk kegunaan diri dan keluarganya dengan cara yang memuaskan hati disamping rasa beruntung menggunakan perkhidmatan dan produk yang telah dibeli.

PENGGUNA BIJAK ialah mereka yang tidak mudah tertipu dengan gimik iklan atau pujukrayu ejen/wakil jualan sebelum dia benar-benar meyakini kebaikan dan manfaat produk atau perkhidmatan yang hendak digunakan.

PENGGUNA BIJAK tidak terburu-buru dalam membuat keputusan untuk membeli sesuatu produk atau perkhidmatan sebelum pihak yang menjual membuktikan tentang keistimewaan dan faedah yang boleh diperolehi dari pembelian produk dan perkhidmatan tersebut beserta harganya yang munasabah.

Kita semua perlu menjadi PENGGUNA BIJAKtanpa mengira siapa sebenarnya kedudukan kita dalam masyarakat. Sebahagian besar dari apa yang kita gunakan adalah hasil usaha orang lain sama ada dalam bentuk barangan atau perkhidmatan yang diharapkan boleh memberi kebaikan kepada semua pihak.

BERI SAYA PELUANG MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH ANDA. SAYA BANTU MENGAJARKAN ILMU UNTUK BERJIMAT CERMAT DAN ILMU BERASASKAN TEKNOLOGI TERKINI DI MANA BILA KITA DAH FAHAM DAN MENGAMALKANNYA PASTI MEMBERI KEUNTUNGAN DAN MANFAAT KEPADA SEMUA PIHAK KHUSUSNYA DIRI SENDIRI, KELUARGA, ADIK BERADIK, SAUDARA MARA, RAKAN TAULAN, MASYARAKAT DAN NEGARA, INSYAALLAH.

ILMU BERJIMAT CERMAT TAK SUSAH NAK DAPAT TAPI YANG SUSAHNYA IALAH NAK BUAT. SEKARANG ZAMAN CANGGIH, SEMUA BENDA KITA BOLEH BUAT DAN DAPAT MANFAAT JIKA KITA CERDIK ATAU DALAM ISTILAH LAIN "SMART".

MARILAH SAHUT TAWARAN INI UNTUK SAYA KONGSIKAN KEMUDAHAN DAN KECANGGIHAN TEKNOLOGI MAKLUMAT DENGAN ANDA TANPA SEBARANG NIAT SELAIN UNTUK MEREALISASIKAN KEHIDUPAN BERJIMAT CERMAT DIZAMAN KRISIS EKONOMI YANG SEMAKIN HARI SEMAKIN GAWAT.

SEMOGA ALLAH PERMUDAHKAN SEMUA URUSAN KITA DAN MEMBERI KEJAYAAN DALAM APA JUGA PERKARA DAN PEKERJAAN YANG SEDANG ANDA USAHAKAN.


TAWARAN


_________________
| Web Design by: ABM | HOTLINE: 0105115185 / 0186674384 |